Rengöra glasögon

   nyheter i dag 1 Comments

rengöra glasögon

Vi rekommenderar rengöringsspray anpassad för glasögon samt en putsduk för glasögon/mikrofiberduk. Det är viktigt att tänka på att enbart använda putsduken för glasögonen, och inte till andra ändamål, då det kan fastna partiklar som kan repa glasen. Är glasögonen mycket dammiga kan man skölja dem i ljummet vatten. Undvik att skölja dem i för hög vattentemperatur för att inte riskera att ytbehandlingen spricker. När du rengör dina glasögon, använd putsmedel för glasögon eller PH-neutralt diskmedel. Använd aldrig produkter som innehåller ammoniak som mockupsite.info fönsterputs då det kan skada ytbehandlingen på glasen. Rengöra glasögon. För att dina glasögon ska behålla sin skärpa och kvalitet är det viktigt att du sköter om dem, även om våra glasögon är väl anpassade för att klara av dagliga påfrestningar. Med smutsiga glas anstränger du ögonen i onödan och glasögonbågar som blivit klämda eller sneda är obekväma att bära samtidigt. rengöra glasögon

Rengöra glasögon - plan

Emelie , September 11, Här är Smarteyes senaste kampanj med skådespelerskan Malin Åkerman och modellen Isabella Scorupco i trendiga bågar från höstkollektionen Och, sist men inte minst, putsa aldrig dina glasögon med t-shirten eller linnet du har på dig. Det kvittar vilken typ av kontaktlinser du använder: Så här sköter du dina kontaktlinser För att du ska ha maximal glädje och nytta av dina kontaktlinser finns det några saker som är bra att veta. Du behöver upprepa denna process en gång per vecka för att uppnå bästa resultat.

Rengöra glasögon Video

Glasögon

Rengöra glasögon - tack

Rengöra glasögon För att dina glasögon ska behålla sin skärpa och kvalitet är det viktigt att du sköter om dem, även om våra glasögon är väl anpassade för att klara av dagliga påfrestningar. För att undvika att bågen mattas med tiden bör du använda ett äldre par vid exempelvis träning. Copyright Lenson AB. Dessa högre temperaturer kan exempelvis uppstå i samband med bastubad, när man öppnar ugnsluckan eller om man lämnar glasögonen i bilen en solig sommardag. När du rengör dina glasögon, använd putsmedel för glasögon eller PH-neutralt diskmedel. Vet inte om det var ett sätt att sälja deras egna rengöringsprodukt eller om det var sant. Genom att vårda glasögonen ömt spar du nämligen pengar och får en bättre synkomfort på kuppen. Slow cookingAugust 21, Sprid diskmedlet över glasen kapare se till så att du hela tiden har låg friktion mellan fingertopparna och ytan. Kontaktuppgifter Boka tid Hitta call of duty black ops 2 xbox 360 butik. Socialt ansvar Optiker utan gränser Konsthallen malmö Synoptikfonden. Absolut enklast är att andas på glasögonlinserna och därefter putsa med T-shirten, tröjan eller skjortärmen.