Newroz

   nyheter i dag 1 Comments

newroz

Newroz FC hör hemma i Bredäng/Skärholmen i södra Stockholm. Newroz FC bildades på svenska nationaldagen den 6 juni och har sedan dess lyckats klättra fem divisioner och redan i år har vi stora möjligheter att ta nästa kliv upp till division två. Vår förening har ett stort engagemang för barn och ungdomar och vi. Föreningsnummer: ; Adress: Ålgrytevägen SKÄRHOLMEN; Telefon: ; Mobil: 77 87; E-post: [email protected]; Hemsida: mockupsite.info; Ordförande: Kemal Tekin; Ungdomsansvarig: Beyar Mirza; Matchledare: Emrah Ercin · Serhat Can; Fotbollsansvarig. Välkommen till hemsidan för Newroz FC - Herrar. mockupsite.info - Gratis lagsidor, hemsida, medlemsregister och faktureringssystem till klubben/föreningen.

Newroz - sade huvudsak

Tjäna pengar till laget. Kommande matcher Ingen match inbokad. Vårt herrlag spelar alltså i div 2 nästa år efter seger med inför supportrar på Sätra Bollplan. Newroz börjar på vårdagsjämningen, vanligtvis den 21 mars. Matchtiden ändrad till lördagens match. Både Kawa och Zahak är viktiga personligheter i kurdisk mytologi och förekommer även inom andra befolkningsgrupper som perser och afghaner. Malmö stadsteater bahaier avslutas en 19 dagar lång fasta med nyårsfirandet och det blir år Zuhak var, enligt folksägnen, en ond kung som styrde hus på mallorca territoriella hemvist och den närliggande regionen genom att förslava det kurdiska folket. Newroz FC herrlag spelar år i div 2. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Kommentera Avbryt svar E-postadressen publiceras inte.

Newroz Video

Newroz 2016 Sydney newroz

Newroz - TV4

Alltsedan dess har det blivit en sed att tända stora brasor varje år när det är tid för att inleda det nya året newroz. Legenden säger att tusentals unga miste livet, däribland sju av smeden Kawas barn. Newroz FC herrlag spelar år i div 2. I lördags firade flera hundra medlemmar i Kurdiska föreningen i Gävle, och dagen efter samlades Sandvikens kurder i Högbo för att tända den traditionsenliga elden, ett givet inslag i firandet. Knattefotbollsskolans avslut 8 okt. Kurder har traditionen att fira newroz som en nyårsdag eller för att välkomna våren. Enligt myten växte två stora ormar från tyrannens axlar, står det att läsa i Wikipedia.