Ljudböcker torrentsidor

   nyheter i dag 1 Comments

Om det verkar vara för mycket jobb är det sista alternativet att ladda ner ljudböcker från torrentsidor, till exempel Piratebay har till och med en topplista (brukar till rätt stor del bestå av självhjälpsböcker) för ljudböcker. Det här alternativet är förstås olagligt. Direktlänk Svara på inlägg Gästbok. Privat inlägg  IPRED-lagen - Politik. Populära ljudböcker. Visa alla · Omgiven av psykopater: Så undviker du att bli utnyttjad av andra - Thomas Erikson · Utan att släppa taget - Denise Rudberg - Hugo Rehnberg · Begynnelse - Dan Brown · Introvert: den tysta revolutionen - Linus Jonkman · Skumtomten - Mia Ahl · Den som dödar - Samuel Karlsson · Snöfall. Hos Hitta ljudboken kan du ladda ner svenska ljudböcker att spela i din mp3-spelare eller iPhone eller streama gratis från biblioteket.

Ljudböcker torrentsidor Video

Ljudböcker torrentsidor - frgor

Om du väljer att ladda ner ljudböcker istället för att streama dem frigör du dig från att alltid behöva täckning när du vill lyssna. I takt med att databasen ökar kontaktas de av fler och fler myndigheter. Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du blir inte åksjuk. Oavsett om du är för eller emot torrentsidor kan du nog hålla med om att de har en väldigt lojal och stor skara användare som hjälper dem på traven ifall en sida skulle komma att tas ner eller stöta på problem med ISP-blockeringar eller domännamn. De bästa VPN-tjänsterna för att vara säker från hackare. De 10 bästa torrentsidorna år Det som gör att X utmärker sig från andra torrentsidor är dess fokus på användargemenskapen. De 10 bästa torrentsidorna år 0 8 0. Hur ser du piratenbay risken att åka dit? Bit Snoop Med fler än miljoner filer, vars antal ständigt uf affärsplan, är BitSnoop sidan med flest torrentfiler på webben.

Ljudböcker torrentsidor - praktisk

Sen kan du börja lyssna, så enkelt är det. En av fördelarna med ljudböcker är därför att det alltid står exakt hur lång den är. Dessutom har webbplatsen tagits bort från Googles sökresultat och blockeras fortfarande av många länder. Det finns idag inte lika många stora och öppna som förr, vilket beror på att musik- och filmindustrin stämt många av dem. Oavsett om du är för eller emot torrentsidor kan du nog hålla med om att de har en väldigt lojal och stor skara användare som hjälper dem på traven ifall en sida skulle komma att tas ner eller stöta på problem med ISP-blockeringar eller domännamn. Säkra dig mot farlig kod! Hur man tittar på ABC Comedy från varsomhelst.