Hundstallet staffanstorp

   nyheter i dag 1 Comments

hundstallet staffanstorp

Pressmeddelande – Unikt samarbete för Skånes hundar. 26 april, Hundstallet, som drivs av den ideella föreningen Svenska Hundskyddsföreningen, arbetar för att ge hundar, som av olika anledningar inte har en ägare, en andra chans. Kontaktperson: [email protected] Vi söker. Ett lugnare hem utan alltför små barn (detta för att Candy är äldre och trivs bäst där det är lugn och ro). Ett hem som inte kommer lämna henne ensam speciellt mycket, och där hon får sova i både soffa och säng – det är ett måste! Kan du erbjuda den varma famn som hon så.

Hundstallet staffanstorp - marginal sin

Karin Wallén Det är en solig måndag på Hundstallet i Åkeshov. Ett hem med mycket kärlek och långa promenader! Under hundens tid i jourhemmet finns Hundstallet hela tiden som backup och man kan alltid ringa oss om man har frågor eller behöver informera om något om hunden. Till charmtrollet Ronja söker vi ett tryggt och kärleksfullt hem. Du bör gilla att gosa och mysa med din hund och intresse för hundträning överlag måste finnas. Insamlingskonton vid enskilda gåvor:

Hundstallet staffanstorp - Uppsala kan

Hundstallet Skåne Flintevångsvägen 92 Staffanstorp Tel: Verksamheten kommer fortsatt att drivas av två separata ideella organisationer, men med ett mycket tätt samarbete. Till Barut söker vi ett mycket hundvant- och ansvarsfullt hem, gärna med erfarenhet av vakt- och herdehundar sedan tidigare. Rekryteringsprocessen av både anställda och ideella är i full gång. Hon trivs utmärkt som ren sällskapshund med långa promenader och massor av mys i soffan. Hon kom till oss från er när hon var 7,5 år och om ett par veckor fyller hon 13! hundstallet staffanstorp

It is a pity, that now I can not express - it is compelled to leave. But I will be released - I will necessarily write that I think.